Kumppanisi
energiamarkkinoilla

Energiahallinnan asiantuntija palveluksessasi

Energiameklarit on asiakkaan liiketoiminnan kehityksen strateginen kumppani. Missionamme on edistää asiakkaidemme menestymistä sähkömarkkinalla.

Liiketoimintamme perustuu kattaviin energiahallinnan palveluihin, joita tarjoamme asiakkaillemme. Meidät tunnetaan luotettavana markkinatoimijana, jonka kautta pohjoismaiset sähkömarkkinat ovat avoinna kaiken kokoisille sähköyhtiöille ja toimijoille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoita ja niihin vaikuttavien markkinoiden toimintaa sekä analysoimme niiden vaikutusta asiakkaidemme toimintaan. Käymme päivittäin fyysistä sähkökauppaa pohjoismaisen sähköpörssin lisäksi suoraan suomalaisten osapuolten kanssa. Energiameklareiden verkkoportaalin tieto on aina ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja läpinäkyvyys. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaallemme kaupankäynti mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Meiltä saat tukea ja neuvoa kaikissa kaupankäyntiin liittyvissä asioissa.

 

Energiameklarit ja EM-Finance Oy ovat yhtä

Energiameklarit-konserni muodostuu Energiameklarit Oy:stä ja EM Finance Oy:stä. Konserni on yhdeksän suomalaisen energiayhtiön omistuksessa. EM Finance Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sijoituspalveluiden tarjoamiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Keravalla ja Kankaanpäässä. Konsernin palveluliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin kaksi miljoonaa euroa.

 

Yrityksen historia

Energiameklarit-konserni palvelee asiakkaitaan yli kahdenkymmenen vuoden sähkömarkkinoiden kokemuksella. Palveluvalikoimaan on toiminnan alusta alkaen kuulunut muun muassa fyysisen sähkökaupan palveluita, johdannaisten välitystä ja salkunhoitoa sekä riskienhallintaa raportointi- ja konsultointipalveluineen. Yrityksen sijoituspalvelutoimintoja varten perustettiin vuonna 2008 uusi yhtiö, EM-Finance Oy, joka on Energiameklarit Oy:n 100% omistama yhtiö. Vuonna 2017 Energiameklarit tarjoaa monipuoliset palvelut yhden nimen alla.