Riskienhallintaa
ja ammattitaitoista salkunhallintaa

Turvaa sähkösalkkusi menestys

Riskienhallintapalveluilla varmistat sähkösalkkusi suojaamisen ja menestyksen joka tilanteessa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia riskienhallintapalveluita, jotka turvaavat salkkua sekä optimoivat tehtäviä toimenpiteitä ja niiden ajoituksia.

Salkunhoito antaa myös mahdollisuuden osallistua itse kaupankäyntipäätöksiin, joihin saat tukea salkunhoitajaltasi. Ulkoistamalla salkunhallinnan Energiameklareille, salkkusi ovat täydessä hallinnassa joka päivä.

 

Riskikäsikirjan laadinta ja konsultointi

Energiameklareilla on lähes kahdenkymmenenvuoden kokemus niin sähkömyynnin kuin sähköntuotannon riskikäsikirjojen laatimisesta. Prosessissa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi nykyisen riskikäsikirjan, valmistelemme mahdolliset muutokset huomioiden myös markkinoilla tapahtuneet muutokset ja arvioidut tulevat muutokset, sekä niiden vaikutukset riskeihin ja asiakkaan tilanteeseen. Konseptimme on kevyt, mutta kattava. Prosessi on mahdollista viedä läpi 1-3 kuukaudessa.

 

Johdannaismarkkinoiden palvelut

Johdannaisten välityspalvelu takaa vaivattoman pääsyn johdannaismarkkinoille kattavien verkostojen tai suoran pörssiyhteyden kautta. Johdannaismarkkinoiden palveluiden avulla kaupankäynnin päätökset pysyvät yhtiössä, mutta käytössänne on Energiameklareiden kautta laadukkaat kauppakontaktit. Me tarjoamme kontaktit kaikkiin suurimpiin liikepankkeihin ja suurimpiin sähkömarkkinaosapuoliin. Etsimme aina parhaan mahdollisen hinnan ja toteutamme kaupat yhdessä sovittujen rajojen puitteissa.

"Salkunhallinta tarjoaa
ulkoisesti valvotun sähkösalkun ja antaa väylän sähkön finanssimarkkinoiden maailmaan."

Riskilaskenta

Energiameklarit huolehtivat riskinhallinnasta riskilaskennan avulla.

Salkunhallinnan ja riskilaskennan pohjana toimii aina asiakkaan riskikäsikirja. Näin saat aina mahdollisimman oikean kuvan riskeistäsi.

Raportointi

Raportointi on olennainen osa tiedonjakoa.

Energiameklareilla salkunhoitaja tuottaa asiakkaan tarpeisiin sopivia riskiraportteja. Voit valita millaisia asioita haluat raporteissasi näkyvän, mille salkuille haluat raportteja ja kuinka usein. Tiedonhallinta on Energiameklareiden toimesta vaivatonta ja helppoa.

Kaupankäynti

Energiameklarit toteuttavat kaupankäynnin pörssissä tai kahdenvälisinä kauppoina aina asiakkaan toivomalla tavalla.

Kaupat voidaan tehdä toimeksiannosta, salkunhoitajan suositusten mukaan tai täyden valtakirjan salkunhoitona, jolloin hoidamme sähkösalkun kaupankäyntiä sovitun riskipolitiikan rajoissa.

Markkina-
katsaukset

Salkunhallinnan tuen asiakkaana nautit kattavista, analyysitiimimme tuottamista päivittäisistä markkinakattauksista aina laajemmin markkinatapahtumiin pureutuviin viikkokatsauksiin.

Asiantuntijoiden tuottaman markkinatiedon pohjalta päätösten tekeminen on helppoa ja turvallista.