Energiameklarit uudistivat toimintastrategiansa

Jatkuva toiminnan kehittäminen ja kasvun olosuhteiden varmistaminen on tärkeää. Energiameklarit on päivittänyt toimintastrategiaansa palvellakseen asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin ja entistäkin paremmin. Haluamme olla energiayhtiöiden strateginen kumppani energiasalkun hallinnassa, markkinatiedon jakamisessa sekä tuoteportfolion kehittämisessä.

Strategian kirkastamisen myötä olemme järjestäneet palvelumme eri kategorioiden alle, joka selkiyttää toimintaamme paremmin. Löydät kattavat palvelumme myynnin-, ostamisen- ja markkinapalveluiden alta.

•    Myynnin palvelut
tarjoavat tukea pienille ja suurille energiaa myyville toimijoille.
•    Ostamisen palvelut
auttavat sähköyhtiöitä, kuntia ja yrityksiä energiaostojen ja päästökaupan optimoinnissa.
•    Markkinapalvelut
tarjoavat ajantasaista ja luotettavaa tietoa energia-alan markkinoista. Laaja tietopalvelu auttaa asiakkaita niin ostamisessa, käytön seurannassa kuin myynnissä. Lisäksi asiantuntijapalvelumme mahdollistavat myös energia- sekä päästökaupan tai tuotekehityshankkeiden ulkoistuksen.

Uusi yritysilme heijastaa dynaamisuutta
Uudistumisen myötä myös ulkoinen ilmeemme on muuttunut punaiseen ja energiseen värimaailmaan. Käytämme jatkossa yhtenäistä Energiameklarit-tunnusta kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa. Ulkoisesta uudistuksesta ja palvelumuotoilusta huolimatta toimintamme jatkuu asiakkaillemme tutulla, turvallisella ja luotettavalla tavalla.

Energiameklarit on kehityksesi strateginen kumppani energiamarkkinoilla. Kuinka voimme olla sinulle avuksi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täältä.

Siirry takaisin