Optimoi
energiatasosi

ostamisen palveluilla

Luotettavaa ja dynaamista salkunhallintaa eri tarpeisiin

Pohjoismaiset sähkömarkkinat elävät voimakkaasti eri muuttujien vaikutuksesta. Sähkömarkkinoilla toimiakseen tulee olla ajan hermolla. Energiameklarit auttavat sähköyhtiöitä, kuntia ja yrityksiä energiaostojen ja päästökaupan optimoinnissa. Seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoita ja niihin vaikuttavien markkinoiden toimintaa sekä muutoksia ja analysoimme niiden vaikutusta asiakkaidemme toimintaan.

 

Kaikki ostamisen palvelut ulottuvillasi

Ostamisen ennakointi ja oston ajankohta voi merkitä huomattavaa kustannussäästöä. Silloin kun energiaa ostetaan tai myydään suuria määriä, pienelläkin hintamuutoksella on väliä. Strategiseen pitkän aikavälin energianhankintaan ja sähkökaupan suunnittelun liittyy taloudellisia riskejä. Koska pohjoismaissa ja Euroopassa suurin osa hiilidioksidipäästöistä syntyy energiantuotannosta, päästökaupan vaikutukset näkyvät selvästi energian hinnassa.

Markkinoilla menestyäkseen on oltava jatkuvasti ajan hermolla, osattava reagoida oikealla tavalla ja oikea-aikaisesti. Ennakoinnilla, riskienhallinnalla sekä oikealla ajoituksella voidaan myötävaikuttaa oston kannattavuuteen. Sähkön ostaminen ja siihen liittyvä raportointi on Energiameklareiden toimesta turvallista, helppoa ja kustannustehokasta. Kumppanimme saavat aina ajankohtaista tietoa sekä kattavat palvelut ja järjestelmät keskitetysti. 

 

Riskienhallintapalvelut

Riskienhallintapalveluilla varmistat sähkösalkkusi suojaamisen ja menestyksen joka tilanteessa. Kokonaisvaltaiset riskienhallintapalvelumme turvaavat salkkua sekä optimoivat tehtäviä toimenpiteitä ja niiden ajoituksia.

Lue lisää

Koulutus ja konsultointi

Olemme asiakkaan liiketoiminnan vakaan kehityksen kumppani. Meltä saa aina tukea ja tietoa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista energiamarkkinaan, salkun- ja riskienhallintaan sekä kaupankäyntiin liittyvää konsultointia.

Lue lisää