Optimoi
tuottosi

myynnin palveluilla

Asiantuntijan avulla tuoteportfolion hallinta helpottuu

Kattavat myynnin palvelut toimivat fyysisen sähkökaupankäynnin tukena. Meillä ja yhteistyökumppanillamme on pitkä kokemus sähkön hankinnan ennustamisesta perustuen kulutusmittauksiin, sääennusteisiin ja sopimuskantaan.

Kokonaisvaltaisten energiahallinnan palveluidemme tavoitteena on säästää asiakkaidemme rahaa ja aikaa. Säästöä syntyy aina, kun energianhankinta tai myynti on oikein ajoitettu ja riskit huolellisesti huomioitu. Toisinaan on myös kustannustehokkaampaa ulkoistaa koko energiahallinta Energiameklareille. Meillä on siihen alan paras ammattitaito.
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista energiamarkkinaan, salkun- ja riskienhallintaan sekä kaupankäyntiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Käytössämme on markkinoiden monipuolisimmat työkalut ja järjestelmät kaupankäynnin sekä taseselvityksen toteuttamiseen.

Alkuperätakuupalvelut

Alkuperätakuut ovat sähkönkäyttäjän todiste, joka takaa tietyn energiaosuuden koostuvan uusiutuvista energialähteistä. Sähkön alkuperätakuujärjestelmästä on säädetty Euroopan Unionissa direktiivitasolla ja järjestelmä on käytössä kaikissa EU-maissa. Energiameklareilla on alkuperätakuiden sähköiseen rekisteröintiin vaadittava tili Finextra Oy:n ylläpitämässä alkuperätakuiden rekisteröintijärjestelmässä. Asiakkaalle avataan oma alatili, jolle myydyt tai ostetut alkuperätakuut merkitään. Hoidamme puolestasi kaikki asiointiin liittyvät toimenpiteet. Alkuperätakuut on myös mahdollista myydä eteenpäin täysin erillään fyysisen sähkön myynnistä. Alkuperätakuupalveluidemme avulla hallinnassasi on kattavimmillaan koko sähkösalkku ja pääset vaivattomasti kansainvälisille alkuperätakuiden markkinoille ”avaimet käteen" periaatteella.

 

Fyysisen sähkökaupan palvelu

Fyysisen sähkökaupan palveluillamme optimoit parhaan hinnan tuotannollesi. Energiantuottajille tarjoamme tuotannon ennustamisen esimerkiksi tuuli-, lämpötila- tai juoksutusennusteisiin pohjautuen. Meiltä saat luotettavaa tietoa ja työkaluja myyntituoton optimointiin.

Lue lisää

Myynnin tukipalvelut

Myynnin tukipalvelut tukevat yhtiön toimintaa ja vapauttavat resursseja keskittymään myyntityöhön. Asiantuntijan avulla tuoteportfolion hallinta helpottuu huomattavasti.

Lue lisää