Voitetaan
energiamarkkinoiden

haasteet yhdessä

Ajantasaista tietoa menestyksesi tueksi

Energiamarkkinat elävät vahvaa murrosaikaa. Asiantuntijaorganisationa tuemme asiakkaidemme menestystä muuttuvilla markkinoilla ennakoimalla huomista jo tänään. Nykymarkkinoilla on entistä tärkeämpää nojata luotettavaan tietoon. Ennakoimalla varmistamme, että kumppanimme pysyvät aina askeleen edellä.

 

Ennakoi, optimoi tuotot, minimoi riskit

Markkinapalveluidemme avulla sähkösalkunhallinta on helpompaa ja turvallisempaa. Markkinapalveluiden asiakkaana saat käyttöösi kaikki analyysitiimimme tuottamat kattavat markkinakatsaukset päivittäin julkaistavista laajemmin markkinatapahtumiin pureutuviin viikkokatsauksiin. Tarjoamme myös asiakaskohtaisia raportteja tarpeiden mukaan. Laadimme esimerkiksi riskiraportit, jotka perustuvat asiakkaan riskikäsikirjaan. Teemme myös suojauslaskentaa joka jaksottaa tulosvaikutteiset arvonmuutokset ja pienentää tuloksen heilahtelua.

 

EMIR- ja REMIT raportoinnit keskitetysti

Raportointivelvoite koskee sekä johdannaiskauppoja että fyysisiä kauppoja. Toteutuneiden kauppojen lisäksi myös tarjoukset tulee raportoida. Energiameklarit hoitavat johdannaissopimuksia ja fyysisiä kauppoja koskevat, lain edellyttämät rekisteröitymisvelvoitteet ja raportoinnit kustannustehokkaasti. Tarjoamme raportointiratkaisun, jolla raportointi onnistuu finanssi- ja fyysisten kauppojen osalta keskitetysti. Olemme huomioineet myös vaihtoehdon toimijoille, joilla kaupankäynti on satunnaista.

 

EMIR –raportointi

Toteutamme EMIR -raportointipalvelu on lisäpalveluna myös välitys- ja salkunhallinnan asiakkaille. EMIR -raportointipalvelu tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon selviytyä EMIR -asetuksen määrittämistä johdannaissopimusten raportointivaateista ja riskienhallinnasta.

 

REMIT -RAPORTOINTI

REMIT -raportointipalvelu on luonnollinen lisäpalvelu johdannaisten välitysasiakkaille ja spot-kaupan välitysasiakkaille. Tarjoamme raportointiratkaisun, jolla raportointi onnistuu finanssi- ja fyysisten kauppojen osalta keskitetysti. Hoidamme myös haluttaessa osapuolen rekisteröinnin Energiaviraston ylläpitämään REMIT -rekisteriin.