Kumppanisi
energiamarkkinoilla.

Energiameklarit on toukokuusta 2018 alkaen osa Markedskraft AS –konsernia. Toiminta säilyy edelleen paikallisena Suomessa kaikkine nykyisine palveluineen täydennettynä Markedskraftin monipuolisilla palveluilla.

Menesty energiamaailmassa asiantuntijan avulla

Energiameklarit on palvellut asiakkaitaan yli kahdenkymmenen vuoden sähkömarkkinoiden kokemuksella. Liiketoimintamme perustuu kattaviin energiahallinnan palveluihin. Autamme yritystäsi menestymään energiamarkkinoilla, kun ostat, myyt tai investoit. Meidät tunnetaan luotettavana markkinatoimijana, jonka kautta pohjoismaiset sähkömarkkinat ovat avoinna kaiken kokoisille toimijoille.

Optimoi energianhankinta ostamisen palveluilla

Ostamisen ennakointi ja oston ajankohta voi merkitä huomattavaa kustannussäästöä. Energiameklarit tarjoaa dynaamista salkunhallintaa. Kokonaisvaltaiset ostamisen palvelumme keskittyvät auttamaan sähköyhtiöitä, kuntia ja yrityksiä energiaostojen sekä päästökaupan optimoinnissa. Strategisena kumppanina turvaamme asiakkaamme taloudellisen onnistumisen sähkömarkkinoilla.Tietoa energiamarkkinoista

Pohjoismaisia energiamarkkinoita leimaavat suuret hintaheilahtelut asettavat markkinoilla toimijat turvaamaan liiketoimintansa jatkuvuus harjoittamalla aktiivista riskienhallintaa. Me Energiameklareissa seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoita ja niihin vaikuttavien markkinoiden toimintaa sekä muutoksia. Tarjoamme alan parhaiden asiantuntijoiden tuottaman reaaliaikaisen markkinatiedon, jonka pohjalta päätösten tekeminen on helppoa ja turvallista.